Vi takker vores sponsorer!
Deres bidrag er vigtig for os for at vi kan få nye redskaber, og nå vores mål om at tilbyde gymnastik og motion til så mange som muligt!

Bliv sponsor for en opvisning, tur, et hold eller hele klubben

Vi søger klub sponsor, eller sponsor for enkelte opvisninger, hold eller events.

Som sponsor bestemmer i selv hvad og hvor, vi findes i fællesskab sammen til en pakke og pris som alle er tjent med.

Her er nogle eksempler:

• Rotations banner på forside, og nederst på alle sider. Kr. 3000/år.

• Fast visning kun på forsiden. Kr. 5000/år.

• Fast reklame på 1 eller flere faste sider, fx. TILMELDING som har mange visninger. Kr. 3000/år.

• Holdsponsor, til et bestemt hold som selv disponerer, fx. stævner, tøj og tasker. Evt en del af beløbet går til selve klubben Det kan være inkl speak ved FGF stævner, tryk på programmer, bannerrotation på hjemmeside,osv. Fx. kr. 15000-30000/år afhængig af hold, størrelse osv.

• FGF klub sponsor. Hele pakken, fx. tøj, speak, nævnelse i relevante nyheder på facebook og hjemmeside.  Aftales, fx. kr 50000/år. Vi har ikke pt en klubsponsor, så denne er ledig. Hvis der findes en klubsponsor kan der kun tilføjes yderligere efter aftale mellem nuværende og FGF.

• Sponsering af tøj, drikkedunke, takser, forplejning fx. til stævner, events, til gymnaster, forældre. Speak, programtryk, tøj, osv. Pris aftales.

Alle  hjemmeside visninger er på PC og fra mobile platforme.

Kontakt vores formand eller en anden relevant person fra bestyrelsen for at høre mere.