Kvindelig Idrætsgymnastik - KIG

Idrætsgymnastik er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i forskellige discipliner. Der bliver sprunget over hest, barre, bom og øvelser på gulv. Det er en idræt, der indeholder store udfordringer, og som giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke, kondition og ikke mindst koncentrations evne. Flere skoler har informeret os om at børn der er begyndt på denne form for gymnastik, har udviklet deres koncentrations evne markant!

Det er samtidig en sjov og spændende idræt, som kan dyrkes på alle niveauer - fra begynder til elite.

Henvendelse vedrørende KIG kan ske til Liseth Blom.

KIG Nyheder

Lørdag den 4. feb 2017 deltog Farum KIG i level 3 konkurrence i Helsingør, og alle 4 deltagere, Clara, Camille, Mathilde og Isabell bestod level 3.

Stort tillykke til gymnaster og trænere :-)

KIG/OL gymnastik

Se OL gymnastiks egen side.

KIG - Aspirant

Mandag: Søndersøskolen, kl. 16.00 - 18.00

Onsdag: Farum Arena hal 4, kl. 16.00 - 18.00

Fredag: Farum Arena hal 4, kl. 16.00 - 18.00

Aspirantholdet er for piger der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere en blot træning 1 gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner. Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv).

Når trænerne vurdere det vil det også være muligt at deltage i konkurrencer.

Dette hold kræver at der bliver investeret i vores KIG hold dragt.

KIG – Konkurrence

Mandag: Søndersøskolen, kl. 16.00 - 19.00

Onsdag: Farum Arena hal 4, kl. 16.00 - 19.00

Fredag: Farum Arena hal 4, kl. 16.00 - 19.00

Søndag: Søndersøskolen, kl. 09.00 - 11.00

Holdet er næste skridt fra Aspirantholdet, og består af gymnaster der ønsker at bringe gymnastikken til næste niveau. Den kommende sæson vil de fleste gymnaster skulle til konkurrencer i såvel level 3 som level 4. Der er mulighed for 4 ugentlige træninger.

KIG – Elite

Holdet består af gymnaster der ønsker at bringe gymnastikken helt til tops og der er mulighed for at træne hver dag.

Det er et hold du bliver udtaget til af trænerne eller du kan søge om at blive udtaget til. Du behøver ikke allerede at være på højt plan, men har du derimod viljen og lysten til at træne hårdt, samt at trænerne ser et spirende talent, vil du blive tilbudt en plads.
Der trænes derfor på individuelle niveauer og træner laver et program i forhold til niveau og alder.

Brug Tilmelding via menu punktet TILMELDING

Du kan se listen over KIG trænere her