Springevent December 2019
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Åben  Springhal – Spring Event

Benyt chancen for at få afprøvet en rigtig proff stortrampolin, lave seje saltoer og flikflak - tag gerne dine venner med - det er bare sjovt:-)

Farum Gymnastikforening fortsætter en god tradition med at åbne Furesø Kommunes springhal i Søndersøhallen for både medlemmer og ikke-medlemmer, som vi har haft stor succes med de sidste par år. Dette sker hver anden lørdag i måneden. Næste gang er

Lørdag den 14 December 2019 fra kl. 10-12.

Farum Gymnastikforening sørger for, at springhallen er bemandet med uddannede instruktører, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med springgymnastik i vores lækre faciliteter med springgrave, trampoliner og mange andre redskaber, så mød op.

Arrangementet er forbeholdt drenge og piger i alderen 6-16 år.

Det koster kr. 40 at deltage – beløbet betales kontant ved indgangen eller for at sikre sig en plads, kan man tilmelde sig på www.farum-gymnastikforening.dk. Vælg Event i hovedmenuen.

Vel mødt.

Farum Gymnastikforening

For yderligere information – se http://www.farum-gymnastikforening.dk/

14.12.2019
14.12.2019 kl. 10.00 - 14.12.2019 kl. 12.00
Søndersøhalllen, Værløse
Ønsker du at tilmelde flere?
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'