Dragtleje for redskabsdragt - Team Ovia
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Dragtleje (redskabsdragt) betaling for gymnaster på Team Ovia.
Dragten lejes fra onsdag d.22/1 til 26/4.

Ved kontrakten underskrives følgende

Jeg forpligter mig herved på vegne af mig selv/eller mit barn at sørge for at dragten bliver passet godt på.Dragten må ikke vaskes eller sendes til rens, men må meget gerne luftes mellem konkurrencerne.Der SKAL af hygiejniske årsager bæres underdragt/undertøj under dragten ved alle konkurrencer.Der må IKKE spises mad mm. Med dragten på, da pletter mm. Ikke kan komme af dragten igen. Hvis man mister en dragt hæfter man økonomisk for anskaffelsen af en ny tilsvarende og identisk dragt (snak med jeres træner om bestilling af ny, hvis dette skulle ske).
29.02.2020
29.02.2020 kl. 08.00 - 01.03.2020 kl. 08.00
300,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'