(011) Børnegymnastik 3-5 år
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Børn 3-5 år. Gennem leg vil vi på dette hold styrke børnenes motorik og sanser. Vi vil prøve kræfter med bolde, hulahopringe, ærteposer og andre sjove ting, samt gøre børnene fortrolige med kolbøtter og introducere dem for diverse redskaber. Meget af undervisningen vil gå ud på at lege og at blive fortrolig med sin egen krop og dens styrke. Dette giver en selvtillid, som kan bruges i hverdagens andre gøremål. Holdet er uden forældre.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 3 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 3 på venteliste til HOLD Børnegymnastik 3-5 år ( 011 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 108 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.