(034) Dans og rytme
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Er du en danseglad pige mellem 8 og 10 år, så er dette holdet for dig. Vi skal danse HIP-HOP, House og MTV, lave en rytmisk serie. Kontingentet indkluderer en t-shirt.Indtil efterårsferien træner vi i Tumlesalen på Stavnsholtskolen, da Marie Kruses gymnastiksale er under renovering. Efter efterårferien træner vi på Marie Kruses Skole.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 3 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 3 på venteliste til HOLD Dans og rytme ( 034 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 108 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.