Klubmodul henter siden
(042) GP Dans & Rytme 6-8 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

VELKOMMEN TIL VORES NYE SAMLING AF DANS & RYTME 6-8 ÅR OG GRAND PRIX MIKRO

Vi har i denne sæson fået den fedeste mulighed for at give vores rytme gymnaster en smagsprøve på både Dans & Rytme og Grand Prix Mikro på ét og samme hold. Holdet her får nemlig støtte fra DGIs sommerpulje, hvilket giver os mulighed for at kunne tilbyde to træninger om ugen til ens pris frem til efterårsferien. 

Både mandags- og onsdagstræningen vil inkludere elementer af dans, rytme og rytmisk hold gymnastik (Grand Prix). Vi har netop samlet et dygtigt instruktørteam med erfaringen inden for både moderne, jazz, hip hop, girl style og rytmisk gymnastik.

Til træningerne kan du forvente at få rytme i kroppen, høre god musik, udvikle kropsbevidsthed og styrke og ikke mindst øve dig på gymnastikkens klassiker i form af kolbøtter, vejrmøller og smidighedstræk.

Ved efterårsferien skal gymnaster vælge, om de vil fortsætte med 2 træninger om ugen på vores Grand Prix Mikro eller om de vil fortsætte med 1 træning om ugen på vores Dans & Rytme.

Grand Prix Mikro vil efter efterårsferien træne onsdag og søndag. 

Dans & Rytme vil efter efterårsferien træne mandag.

Elsker din datter dans, rytme, glimmer og glitter og søger du et hold med fokus på udvikling og fællesskab? Brænder hun samtidigt for at få lov til at prøve at træne med det samme hold flere gange om ugen og komme ud til opvisninger og vise hvad hun har lært? Så er det netop her, at du kan få muligheden for at prøve det!

Læs mere
Startdato
02.09.2020
Slutdato
01.04.2021
Tid/Sted
Mandag 17:00-17:50 Solvangsskolen, Gymnastiksalen Onsdag 17:00-17:55 Farum Arena - 1, Hal 1
Pris
1150,00 kr.

Kalender