I foreningen har vi også konkurrencehold.  Instruktørerne vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret enten i bare at se, hvad det er, eller hvis du har lyst til at være med. Ikke alle hold kræver, at du har prøvet det før, men mere at du brænder for det.

 

Det forventes, at deltagerne møder til alle træninger, omklædte (evt. med opsat hår), hjælper til med at tage redskaber ud og sætte på plads samt har en positiv tilgang til at lære/prøve nye ting af. 

 

Det er trænerne, der beslutter, hvorvidt den enkelte gymnast skal på konkurrenceholdet eller være reserve (men med til opvisninger). 

 

Træningstider og –steder samt kontingent kan du se mere om på under de respektive hold. Holdene begynder deres træning medio august og slutter som regel 1 uge før skolesommerferien.

 

Udover kontingentet må der påregnes omkostninger til bl.a. licens, kørsel og dragter. 

Det er også kutyme, at forældre til konkurrencegymnaster forsøger at give en ekstra hånd i forbindelse med bl.a. konkurrencer og opvisninger såvel hjemme som ude samt indtjening til holdet. Indtjening der bl.a. kan bruges til dragter, træningsture, sociale ture o.lign.


GRANDPRIX RYTME (GP)

GrandPrix Rytme gymnastik er en rytmisk konkurrencesport, som indeholder elementer fra både gymnastik, ballet og dans, og hvor god og sund grundtræning er en vigtig del af træningen. Læs mere her

 

TeamGym (TG) - både for piger og drenge 5-19 år

TeamGym er det nye navn for spring-rytmegymnastik for hold. Vi springer på måtte og på mini-trampolin (trampet) over hest, og holdet laver en rytmeserie på gulv.Træningen er fokuseret på styrke, smidighed, balance, rytme og springteknik.Vi har et godt sammenhold og tager til konkurrencer rundt omkring i landet fra januar til maj. Læs mere her 

 
KVINDELIG IDRÆTSGYMNASTIK (KIG)

Idrætsgymnastik er en individuel konkurrencesport, som kræver stor styrke, hvorfor der lægges vægt på styrketræning, balance og smidighed. Hos kvinderne springes over hest, barre, bom og øvelser på gulv samt basicline. Læs mere her 

ROPESKIPPING (ROPE)

Ropeskipping er en konkurrencesport for både individuelle og hold, hvor der anvendes både single- og double dutch rope (tove). Der fokuseres på kondition og styrke, da det danner base for all tricks.

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender