Kære Medlemmer i Farum Gymnastikforening,

På baggrund af de seneste anbefalinger fra myndighederne på aftenens pressemøde omkring COVID-19, har bestyrelsen i Farum Gymnastikforening valgt at tage følgende forholdsregler fra i morgen torsdag den 12. marts og foreløbigt til og med 31. marts 2020:

• Alle træninger er aflyst

• Vores gymnaster og instruktører deltager ikke i opvisninger og konkurrencer. Vi kan naturligvis ikke forbyde, at man som privatperson tager til arrangementer i Danmark eller udlandet, men vi opfordrer alle til at blive hjemme.

Vi følger løbende udviklingen og orienterer om ændringer, der har indflydelse på Jer vores medlemmer, vores instruktører og samarbejdspartnere.

Vi er som alle andre utrolig ærgerlige over situationen, men vi må passe godt på hinanden. Husk god hånd-hygiejne.

I er altid velkomne til at kontakte os på admin@fgf.dk og vi svarer så hurtigt vi kan.

På bestyrelsens vegne,

Lisbeth Blom