Kære medlemmer af Farum Gymnastikforening,

I den nuværende situation, hvor vi alle forsøger at mindske spredningen af COVID-19, har bestyrelsen i Farum Gymnastikforening besluttet at udskyde vores generalforsamling. Generalforsamlingen var oprindelig planlagt til afholdelse tirsdag den 14 april 2020.

Bestyrelsen er bekendt med, at vores vedtægter tilsiger, at den ordinære generalforsamling skal afholdes senest den 15. april, men dette er ikke muligt grundet den nuværende situation med COVID-19.

Bestyrelsen har derfor udskudt generalforsamlingen til tirsdag den 26. maj kl. 19.30 og afholdes i VIP Lounge i Farum Arena.

Indkaldelse til generalforsamlingen sendes ud senest 14 dage før afholdelse.
I øvrigt opfordres I til at stille op til Farum Gymnastikforenings bestyrelse eller et af vores udvalg, såsom tøj, markedsføring, sponsorer etc.

Kontakt os på admin@fgf.dk eller formand@fgf.dk, hvis du vil vide lidt om bestyrelses- og udvalgsarbejdet.

Bestyrelsen håber på jeres forståelse og glæder sig til, at vi snart kan ses igen.

De bedste hilsner