Kære medlemmer af Farum Gymnastikforening,

Bestyrelsen i Farum Gymnastikforening har besluttet at udskyde vores generalforsamling endnu en gang.
Generalforsamlingen var planlagt til afholdelse tirsdag den 26. maj 2020, efter at være rykket fra den 14. april.

Bestyrelsen har derfor udskudt generalforsamlingen til mandag den 22. juni kl. 19.30 og afholdes i VIP Lounge i Farum Arena.

Indkaldelse til generalforsamlingen sendes ud senest 14 dage før afholdelse.
Bestyrelsen er bekendt med, at vores vedtægter tilsiger, at den ordinære generalforsamling skal afholdes senest den 15. april, men dette var ikke muligt grundet den nuværende situation med COVID-19.
Vi opfordrer til at stille op til Farum Gymnastikforenings bestyrelse eller et af vores udvalg, såsom tøj, markedsføring, sponsorer etc.

Kontakt os på admin@fgf.dk eller formand@fgf.dk, hvis du vil vide lidt om bestyrelses- og udvalgsarbejdet.

Bestyrelsen håber på jeres forståelse og glæder sig til, at vi snart kan ses igen.

De bedste hilsner