Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en ny sæson i Farum Gymnastikforening.

Tilmeldingen åbner mandag den 15. juni 2020 kl. 07:00 på vores hjemmeside.

Du kan allerede nu se hvilke hold foreningen tilbyder, ved at klikke på nedenstående link.

Klik her, for at se hvilke hold foreningen tilbyder

Vi opfordrer til, at man opretter en profil inden den 15. juni, hvis I ikke allerede har en. Har man en, er det en rigtig god idé at teste om man kan huske sit kodeord. Dermed kan I være klar, når tilmelding åbner - på nogle hold går det rigtig stærkt!

Konkurrencehold starter i midt august, øvrige hold starter den første uge i september 2020.

På udvalgte konkurrencehold er der udtagelse (I kan se hvilke, på holdoversigten for konkurrencehold).

Grand Prix afholder udtagelse i uge 32, og du kan tilmelde dig allerede nu og få adgang til sommertræning, gymnastikskole og meget mere. Klik her for at læse mere.

TeamGym starter udtagelse i den kommende uge. Der er stadig pladser på Micro (årgang 2011 eller yngre) samt Minidrenge (2008-2012). Sidste frist for tilmelding er i dag, lørdag den 6. juni 2020. Link til tilmelding

For mere information om Rope Skipping konkurrencehold, er du altid velkommen til at kontakte foreningen på admin@fgf.dk

Vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson, som forhåbentlig bliver lidt mere normal, end hvad de seneste måneder har budt os.

Mange hilsner

Farum Gymnastikforening