Info

Aspirantholdet er for piger der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere end blot træning 1 gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner.

Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). Når trænerne vurdere det vil det også være muligt at deltage i konkurrencer. Dette hold kræver, at der bliver investeret i vores KIG hold dragt.

Træningen foregår mandag og onsdag i Farum Arena hal 4 fra kl. 16.00-18.00.
 
Du kan læse meget mere om Kvindelig Idrætsgymnastik her.
Kontakt Lisbeth Blom for at høre mere om KIG: 21 36 51 00  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(057) Idrætsgymnastik - Aspiranthold
Tid/Sted
Mandag 16:00-18:00 Farum Arena - 4, Hal 4 Fredag 16:00-18:00 Farum Arena - 4, Hal 4
Instruktør: Aleksandr Petriuk / Dorthe Gaarsdal / Marta Mistewicz /
Afkrydser: Aleksandr Petriuk / Dorthe Gaarsdal / Marta Mistewicz /
Startdato
02.09.2019
Slutdato
30.03.2020
Opr. Pris / Rabat
2600 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Kvindelig idrætsgymnastik (KIG-Konkurrence) er for piger, der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere en blot træning en gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner. Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). Pigerne træner mandag og onsdag. OBS! der skal påregnes udgift til dragt, konkurrencegebyrer og ekstra træninger såfremt I ønsker at deltage i konkurrencer. Dette er ikke obligatorisk, men et muligt tilvalg.
Pris 55% rabat fratrukket.
1170 kr.
Udsolgt

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender