Info
Idrætsgymnastik - Drenge 7-15 år 
Holdet er for dig der har lyst til at træne idrætsgymnastisk, styrke og kontrol.

Vi arbejder med øvelser der øger kropskontrol og motoriske færdigheder, i redskaber som ringe, gulv, bensving, ribber, tove og reck.

Øvelserne opbygger den styrke og mobilitet som er nødvendig for at kunne lave idrætsgymnastik, f.eks. håndstand, vejrmølle, kraftsspring, håndstand til rulle, katete i ringe, sving i reck og ringe, muscle up, iron cross osv.

Træningensformen er disciplineret og koncentreret, samtidig med vi har fokus på det skal være sjovt, lærerigt og udfordrende. 
Det betyder at vi bruger de første par træninger til at vurdere om drengene modenhedsmæssigt er parate til idrætsgymnastikkens disciplinerede træningsform. 

Vi afholder derfor et obligatorisk fælles forældremøde, hvor vi snakker om træningsformen, hvad børnene kan forvente af os, og hvad vi forventer af drengene, og om holdet er noget for dem.

Hvis du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte 
Aleksandr eller Jesper Raaberg (30270143, copenhagens@gmail.com


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Idrætsgymnastik drenge 7-15 år - (056)
Mandag Tid: 18:00 - 19:15
Sted: Hal 4 - Farum Arena, Hal 4
Instruktør: Aleksandr Petriuk / Jesper Raaberg /
Afkrydser: Aleksandr Petriuk / Jesper Raaberg /
Holdet er for dig der har lyst til at træne idrætsgymnastisk, styrke og kontrol. Vi arbejder med øvelser der øger kropskontrol og motoriske færdigheder, i redskaber som ringe, gulv, bensving, ribber, tove og reck. Øvelserne opbygger den styrke og mobilitet som er nødvendig for at kunne lave idrætsgymnastik, f.eks. håndstand, vejrmølle, kraftsspring, håndstand til rulle, katete i ringe, sving i reck og ringe, muscle up, iron cross osv. Træningensformen er disciplineret og koncentreret, samtidig med vi har fokus på det skal være sjovt, lærerigt og udfordrende. Det betyder at vi bruger de første par træninger til at vurdere om drengene modenhedsmæssigt er parate til idrætsgymnastikkens disciplinerede træningsform. Bemærk, obligatorisk fælles forældremøde, hvor vi snakker om træningsformen, hvad børnene kan forvente af os, og hvad vi forventer af drengene, og om holdet er noget for dem. Spørgsmål så kontakt Aleksandr eller Jesper Raaberg (30270143, copenhagens@gmail.com)
Periode: 02.09.2019 - 30.03.2020
Rabat: 55%
Pris: 1325 kr. 596 kr.
Tilmeld

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender