2018-2019 15.05.2018  -  30.06.2019
Vejledning
Find et hold i den fulde PDF-oversigt her: Link til Forårshold
 
Du kan også lokalisere alle hold ved opslag nedenfor
 
Hvis du har spørgsmål, er du er altid velkommen til at kontakte os på admin@fgf.dk. // 60589800. 

Børnegymnastik 4-5 år (BØR45)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnegymnastik 5-6 år (BØR56)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans og rytme (DANRY)

På dette hold vil der være masser af bevægelse og fest. Der skal trænes HIP-HOP, Zumbatomic og MTV. Det er på den måde, at vi for forbedret vores koordinationsevne samtidig med kropsbevidsthed. Udover at få det sjovt får vi også en god kondition. Alle kan være med – vi tilpasser nemlig niveauet til dig.  Vil du være med til vores fest, så tilmeld dig dette hold,  hvis du er en pige mellem 6-8 eller 8-12 år i forårssæsonen. I vintersæsonen er aldersgrænserne anderledes og der vil også være et TeenDance hold for de lidt ældre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

DGI Landsdelshold 17+ (DGIAs)

DGI Nordsjælland Aspirant 17+ er et opvisningshold for dig, der som minimum fylder 17 år i sæsonen 2018-2019. Det er et mix-hold bestående af et springhold og et rytmehold, som naturligvis også skal lave en eller flere fællesserier for sammen at skabe et fedt opvisningsshow. Holdet er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Farum Gymnastikforening og vil repræsenter DGI Nordsjælland til opvisninger og stævner landet over. 

 

Hver træning vil være seriøs og fokuseret, med stor vægt på gymnastik kvalitet, bevægelsesglæde, sammenhold og store smil. Alt dette imens vi sammen udvikler et fedt opvisningsprogram! 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

DGI SMART Hjernegymnastik (HJT)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drengespring (DSP)
Springgymnastik for drenge. Vi laver opvarmning og derefter skal vi lave forskellige spring på måtte, airtrack og i trampolin. Det er for begyndere og letøvede, det vi kalder niveau I og II. Hvis du vil se hvilke specifikke spring vi kommer til at træne, så læs mere under menupunktet hold og tryk på overskriften Springgymnastik 5-20 år..
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fit for Life - Outdoor (FLF)

Vi flytter Fit for Life udendørs – alle kan være med! Og det må godt være sjovt J


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

forældre/voksen og barn (FB)
På forældre/voksen-børneholdene skal vi:

-          gennem lege og bevægelser til musik træne og styrke børnenes motorik og balance
-
          øge børnenes lyst til at bevæge sig og styrke deres kropskendskab.(motorik)
-
          klatre og lege på redskabsbaner og herigennem gøre børnene trygge ved at klatre/ springe/ hoppe/ snurre rundt osv.
-
          være vilde og stille
-
          have en time, hvor børn og forældre/voksne er aktive og har det sjovt sammen.

Vi har 5 hold i foreningen, der opdelt efter alder. Vær opmærksom på, at søndagsholdene kun kører fra september til december.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Grand Prix - Junior 14-16 år - (GPoc)

Team Octavia er et Grand Prix/AGG konkurrence hold, bestående af piger fra årgang 2004-2002. Holdet blev etableret sommer 2015 og har siden deltaget til alle Grand Prix og Æstetiske konkurrencer samt internationale AGG konkurrencer, heriblandt et europamesterskab og et verdensmesterskab.

Holdet har 4 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kondition og rytmiske serier. Træningerne vil bestå af hård fysisk aktivitet i form af grundtræning og tekniske elementer såsom balancer, spring, krop og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets 2 koreografier (fri & redskab:tøndebånd), som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

Holdet har i sæson 2017/18 placeret sig blandt Danmark top 3 i både AGG Junior og Grand Prix Senior. Holdet vil i år blive i juniorrækken og håber, at kunne stille op i Grand Prix Junior med både en fri og en redskabsserie.

Motto: Vi kæmper til vi kan!

00 Søndersø Spejlsal

Der er faste ekstra omkostninger for nye gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje (alle gymnaster) på 50-150kr pr. konkur

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Grand Prix - Senior 16+ (GPse)

Senior Grand Prix starter op igen i sæsonen 2018-19. Holdet er for piger, 16 år og op, der tidligere har gået til Grand Prix/ AGG. 

                

Det er et ambitiøst hold som skal deltage i både Grand prix og AGG konkurrencer. Afhængig af holdets sammensætning og pigernes ambitioner, vil vi forsøge at blive udtaget til at deltage ved konkurrencer i udlandet. 

 

Holdet kræver et seriøst fokus og dedikation. Der lægges vægt på gymnastiks kvalitet - god fysisk- og teknisk grundtræning, kropsbevidsthed og udtryk. Der arbejdes kontinuerligt med hård fysisk træning, hvor kondition, styrke og smidighed opbygges og komplimenterer hinanden sammen med teknisk træning i form af balance, krop, spring og håndredskab. Disse elementer bruges i holdets to koreografier (fri & redskab:tøndebånd), som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Grand Prix mikro 6-8 år Team O (GPmc)

Team Ovia er et Grand Prix konkurrence hold for piger fra årgang 2011-2012.

Holdet blev etableret i sommer 2017 og deltager i 4 Grand Prix konkurrencer samt 1 AGG konkurrence.

Holdet har 2 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kropsbevidsthed og en rytmisk serie, samt 1 weekendstræning om måneden. Træningerne består af sjov fysisk aktivitet i form af grundtræning gennem leg og tekniske elementer såsom balancer, spring, akrobatiske momenter og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

Motto: Det skal være sjovt, men udfordrende at gå til konkurrence-gymnastik!

Der er faste ekstra omkostninger for alle gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje på ca. 50-100kr. pr. konkurrence.

 

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

GrandPrix Mini 10-12 år - Team (GPen)

Team Enya er et hold bestående af piger fra årgang 2007-2008. Holdet træner 3-4 gange om ugen, hvor der til hver træning vil være fokus på både grundtræning og serie. I grundtræningen vil vi beskæftige os med ballet, smidighed, styrke, akrobatik og springtræning, da dette er vigtige elementer i koreografierne, som pigerne skal konkurrere med.

  Holdet blev dannet i sensommeren 2015, hvilket betyder, at sæson 2018/2019 er holdets 4. sæson sammen. Holdet har igennem de seneste 3 år fået mulighed for at deltage i mange sjove og spændende arrangementer, fået fantastiske oplevelser og opnået flotte resultater. Heriblandt kan nævnes: guld til Sjællandsmesterskaberne I Grand Prix 1. division i 2017 og 2018 Guld til Danmarksmesterskaberne i Grand Prix i 1. division i 2018 Sølv til DM i æstetisk gymnastik i 2017 og 2018. Derudover er pigerne blevet udtaget til at deltage i internationale konkurrencer de sidste 2 år og har derfor både været i Bulgarien, Finland og Estland. Pigerne er i 2018 for 3. år i træk blevet udtaget af GymDanmark til at opvise på Plænen i Tivoli. Holdet stiller i sæson 2018/2019 op i minirækken 10-12 år med to serier - en fri serie og en redskabsserie (vimpel). Målet for holdet er at placere i top 3 til alle nationale Grand Prix og AGG konkurrencer. Holdets motto er: "Hvem kan, Enya kan".
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

GrandPrix pige 12-14 år- Team (GPma)

Team Maliva er et grandprix hold for piger i alderen 12-14 år. I den nye konkurrencesæson stiller de op i pigerækken (12-14 år) og skal hermed konkurrerer med 2 serier, en fri- og en redskabsserie. 

 

På Team Maliva øver vi os blandt andet i split, spagat, spring, balancer, rytmiske sekvenser, som alt sammen er med til at danne rammen i vores serier.

 

Team Maliva består af både erfarne og nyere gymnaster, og der er altid plads til piger, som gerne vil være seriøse omkring deres gymnastik og som er villige til at træne dedikeret, samtidig med at der lægges stor vægt på, at have det sjovt til træning og at have et godt sammenhold blandt pigerne på holdet.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Idrætsgymnastik - Aspiranthold (KIGT)

Aspirantholdet er for piger der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere end blot træning 1 gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner.

Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). Når trænerne vurdere det vil det også være muligt at deltage i konkurrencer. Dette hold kræver, at der bliver investeret i vores KIG hold dragt.

Træningen foregår mandag og onsdag i Farum Arena hal 4 fra kl. 16.00-18.00.
 
Du kan læse meget mere om Kvindelig Idrætsgymnastik her.
Kontakt Lisbeth Blom for at høre mere om KIG: 21 36 51 00  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Idrætsgymnastik drenge 7-12 år (OLdre)

Kunne du tænke dig at prøve at dyrke OL-gymnastik, så er dette hold lige noget for dig. OL gymnastik har du måske set, når du har set gymnastik i TV.

Vi skal lære at lave opvarmning og oparbejde kropskontrol og motoriske færdigheder. Vi skal laver massevis af håndstand, vejrmøller, araber og flik samt begyndende spring fra trampolin. Vi skal også øve os i at opnå fortrolighed med redskaber som bom, barre, gulv, hest.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour (PAR)

Parkour træning i FGF (Alle hold er for piger og drenge)

Generelt for parkourholdene i FGF gælder det, at det ikke kun er ren Parkour, men at vi også bruger tid på Freerunning og Calisthenics.  Holdningen vil være præget af lysten til at bevæge sig, lege og have det sjovt i fællesskab, men med respekt for at vi er der for at lære noget.
 
Læs mere om Parkour i FGF her.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Pigespring 6-8 år (pisp1)
Holdet er for piger 6-  8 år, nybegyndere og letøvede. Vi laver opvarmning til musik og kommer til at lave kolbøtter, vejrmøller, araberspring, flik flak, kraftspring, salto og mange andre blive øvet. Afhængig af det niveau gymnasten befinder sig på. Gymnasten vil blive udfordret på forskellige redskaber som f.eks. pro-tracken, i trampolinen, over pegasus eller saltoplinten.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pigespring 9-12 år (Pigsp)

Holdet er for piger 9- 12 år, nybegyndere og letøvede. Vi laver opvarmning til musik og kommer til at lave kolbøtter, vejrmøller, araberspring, flik flak, kraftspring, salto og mange andre blive øvet. Afhængig af det niveau gymnasten befinder sig på. Gymnasten vil blive udfordret på forskellige redskaber som f.eks. pro-tracken, i trampolinen, over pegasus eller saltoplinten. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates - fortsætter (piø)
Pilates - fortsætter. På dette hold skal du være bekendt med grundteknikkerne i Pilates. Vores fremragende instruktør Helle ville guide dig igennem teknikken til mange af de fantastisk gode Pilates øvelser som styrker hele kroppen. Deltagerne på holdet får også mulighed for at komme med forslag til øvelser, de ønsker at have med.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Q30 Opvisningshold 30+, letøve (Opvis)

Opvisningsholdet Q30+ er for dig der ønsker at fordybe dig i rytmisk gymnastik. Holdet kører på tredje sæson med stor succes og tilslutning. 

 

På Q30 knokler vi og hygger os - vi er seriøse og vi griner. Vi arbejder med fysisk grundtræningi form af kondition, styrke og mobilitet, øget kropsbevidsthed samt går i dybden med rytmisk grundteknik som sving, bølger, balance og spring over gulv. Gennem sæsonen arbejder med bevægelse til musik og sammensætter rytmiske serier med og uden håndredskab. 

 

Vi deltager i 3-4 opvisninger i løbet af foråret, og ønsker at præsentere et flot program. Derfor er kontinuerligt fremmøde vigtigt. 

 

Det er en fordel at have erfaring inden for rytmisk gymnastik, men ikke et krav. I sæsonen 2017-2018 var der flere, der ikke havde gået til gymnastik før eller kom i gang igen efter mange års pause. 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ropeskipping (ROB)

 
Rope Skipping Begynder og letøvet:

Dette hold er for dig, der ikke har prøvet kræfter med sjipning før. Vi starter helt fra bunden af med at lære, hvordan man hopper almindeligt i et sjippetov og arbejder derefter videre med en masse seje tricks. Derudover lærer vi, hvordan man hopper to-i-et tov, Double Dutch, i et meget langt tov og meget mere. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med sjipning og have det rigtig sjovt samtidig, så er dette holdet for dig!

Aldersgruppen er omkring 7-16 år, men er ikke fast.  

Rope Skipping Aspirant (øvede):

Dette hold er for dig, der har gået til sjipning før og ønsker noget mere udfordring. Du skal kunne diverse basisting, som at hoppe almindeligt i både Single Rope og Double Dutch og kunne lave et par tricks deri.  Du skal derudover også være klar til at arbejde lidt mere seriøst med sjipningen, da sværhedsgraden stiger i takt med, at det er et øvet hold. Så hvis du har mod og lyst til at udfordre dine sjippetekniske evner og derudover have det rigtig sjov både med de andre på holdet og med sjipning, er dette hold lige noget for dig!

Aldersgruppen er omkring 8-16 år, men er ikke fast.  

Rope Skipping Konkurrence:

På konkurrenceholdet i sjipning kombinerer vi spas og løjer med seriøs træning. Der bliver både trænet teknik og kondition, samtidig med, at vi i løbet af sæsonen forbereder os på både individuelle og holdkonkurrencer. Vi har et fantastisk sammenhold og et højt niveau, hvilket har resulteret i medaljer i tidligere sæsoner. Vi træner 2 gange om ugen tirsdag kl. 18-20 i drengesalen på Marie Kruses Skole og søndag fra 9.30-12.00 i Bybækhallen.

Konkurrenceholdet er som udgangspunkt et udtaget hold, hvilket vil sige, at du skal i kontakt med holdets træner, Emilie Lykke, ved ønske om tilmelding til dette hold. I kontingentet er inkluderet et tov og konkurrencelicens.
 
Vi forventer, at der som udgangspunkt er fremmøde til alle træninger samt konkurrencer i løbet af året. Konkurrencedatoerne i den kommende sæson er som følger:
6. oktober 2018 DM Master (for gengangere)
19. januar 2018 JM for hold
3. februar 2019 for hold
6. april 2019 DM for hold 

Så hvis du har lysten og evnerne til at prøve sjipning som konkurrencesport af, så tag og skriv til Emilie (42248512 eller eclykke@gmail.com), så skal hun nok guide dig i den rigtige retning. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ropeskipping Aspirant (ROBas)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytmeboblerne (RytBo)
Dette hold er åbent for piger i alderen 4-6 år med stor glæde for bevægelse og dans. Til
træningerne vil der være fokus på grundtræning gennem leg og disciplin, hvor vi vil lave
smidighed, styrke og akrobatiske momenter. Det skal dog understreges at holdet er et rytmisk
hold, og ikke et springhold. Derudover vil vi lære og øve små koreografier, som skal vises til 2-
3 opvisninger i løbet af sæsonen. Hvis du er en lille danseabe, som er interesseret i at prøve en
mere disciplineret og målrettet sport, er dette hold lige noget for dig.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springhold 16+ (SPR16)
Springholdet 16+ er for piger og drenge, der har lyst til at blive ved med at springe, fordi I synes det er sjovt. Der er ikke krav om, at du har et højt niveau, men det er en fordel, hvis du har gået til spring, været på efterskole eller højskole og prøvet at springe.
 
Efter opvarmningen, er der spring på forskellige stationer - forøvelsesstationer, på bane, minitrampolin og stortrampoliner. Tobias Dyhrman, som er instruktør står for opvarmning og planlægning af træningen, er også springende træner, hvilket betyder, at nogle af deltagerne på holdet også får mulighed for at tage i mod, såfremt I har erfaring i modtagning. Træningen foregår sammen med Farum TeamGyms juniorhold (indtil kl. 21.15)  i springhallen i Søndersø i Værløse, hvor der er to hæve-sænke grave, to stortrampoliner og en pomfritgrav, samt et flot trægulv og med mulighed for at anvende TeamGym rytmegulvet.
 
Går du også på DGI Aspirantholdet om søndagen, får du 200 kr. i rabat på dette hold. Skriv i din tilmelding, at du går på DGI holdet og de 200 kr. vil blive refunderet.
 
23. marts 2019 tager holdet med til Farum Gymnastikforenings Forårsopvisning i Farum Arena.  
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Team Octavia Forår (GPGRU)

Team Octavia Forårshold

Onsdag kl.19.00-20.30 Bybæksalen

Team Octavia har i konkurrencesæsonen 2018/2019 været blandt den danske top inden for AGG og GP. Holdet har deltaget til World Cup 1 og Verdensmesterskaberne. Holdet åbner op for deres grundtræning i foråret, hvor der arbejdes på kondition, styrke, udholdenhed, smidighed og AGG-teknik. Holdet er åbent for erfarene gymnaster, som ønsker grundtræning inden for AGG eller som ønsker at prøve holdet med henblik på fremtidig deltagen.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym - Drenge (TGD)


Det forventes, at man deltager i alle træninger og konkurrencer.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

TeamGym - Junior (TGJ)

Lukket hold - udtagelse efter for-træning ultimo august. 


  

Man behøver ikke at have gået til gymnastik før, men det er klart en fordel.

Det forventes, at man deltager i alle træninger og konkurrencer.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

TeamGym - Micro (TGMic)

Lukket hold - udtagelse efter for-træning ultimo august. 


  

Man behøver ikke at have gået til gymnastik før, men det er klart en fordel.

Det forventes, at man deltager i alle træninger og konkurrencer.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

TeamGym - Mini (TGmin)

Lukket hold - udtagelse efter for-træning ultimo august. 


  

Man behøver ikke at have gået til gymnastik før, men det er klart en fordel.

Det forventes, at man deltager i alle træninger og konkurrencer.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

TeamGym Aspirant (TGasp)
TeamGym aspiranthold er for dig, der har lyst til at dyrke spring-rytme gymnastik med muligheden for at komme til konkurrence. Der lægges vægt på grundtræning (kondition, styrke, balance, smidighed og koordination) og teknik for at kunne mestre spring- og rytmemomenter. Du skal have lysten og viljen til hele tiden at forbedre dig. Aspiranthold er for gymnaster, der har et vist niveau og som anses for at have potentialet til enten at komme på et konkurrence- eller opvisningshold.
 
Fortræninger for Spring-Rytme og TeamGym hold
Som noget nyt i Farum Gymnastikforening afholder vi fortræninger til TeamGym og Spring-Rytme (TeamGym) Aspirant for at sikre, at gymnasten kommer på et hold, der passer i alder og niveau. Det betyder, at man ikke kan tilmelde sig holdene uden at have været til fortræningerne, som foregår fra søndag den 13. august til søndag den 27. august, hvor gymnasterne får besked om hvilket hold de kan tilmelde sig.
Vi har valgt at oprette Spring-Rytme Aspiranthold, hvor man har mulighed for at træne 2 gange om ugen uden at skulle til konkurrence, da mange har ytret ønske om at træne mere end en gang om ugen. TeamGym er konkurrencehold for både piger og drenge, som går til konkurrencer i rytmeserie, banespring og trampet (mini trampolin). Se mere under Holdbeskrivelserne.
Fortræningerne for micro koster 100 kr. for 2 gange om ugen fra 13. august-27. august.
Micro piger og drenge årgang 2010-2013: Søndag kl. 11.00-13.00 i Springhallen i Søndersø og Torsdag kl. 16.00-17.30 i hal 4 i Farum Arena
Micro piger årgang 2008-2009: Søndag kl. 11.00-13.00 i Springhallen i Søndersø og Torsdag kl. 17.45-19.15 i hal 4 i Farum Arena
Micro drenge årgang 2008-2009: Søndag kl. 11.00-13.00 i Springhallen i Søndersø og Torsdag kl. 17.45-19.15 i hal 4 i Farum Arena
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Teendance (TDA)
Teendance er et nyt hold til dig mellem 10 og 15 år, som ikke kan stå stille, når der bliver sat fed musik på. Kom og dans med! Vi danser både efter koreografi og fri fantasi, og du er selv med til at udvikle trin og bevægelser. Det vigtigste er, at du har det sjovt og får sved på panden. Du behøver ikke have danset før.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

ZUMBA ® (ZUM)
Zumba® Fitness er bedre end nogen anden træning, du nogensinde vil opleve!
Zumba® Fitness blev skabt i midten af 90''''''''erne af sydamerikaneren Alberto “Beto” Perez, som træner berømtheder, og som er koreograf for internationale popstjerner.

En dag - i en undervisningstime - gik det op for Beto, at han havde glemt sin aerobicmusik, og den eneste mulighed var at snubbe ét af de bånd, han havde i bilen. Betos bånd bestod af hans foretrukne sange, den traditionelle latinamerikanske salsa- og merenguemusik, som han var vokset op med. Men det var en udfordring straks at skulle improvisere i en hel time med ikke-traditionel aerobicmusik. Beto voksede med udfordringen, og fra denne spontane improvisation skabte han et revolutionært fitnessprogram - Zumba
® Fitness! Klassen blev hurtigt én af de mest populære klasser i hans fitnessfaciliteter.

Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merengue-musik, som han voksede op med, kombinerede Beto sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin, som hans elever elskede, - og Zumba® Fitness blev skabt!

I dag findes der zumbaprogrammer i alle sværhedsgrader og til alle aldre fra 5-100 år)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring og Redskabsgymnastik (Red)

Spring og Redskabsgymnastik (Hed tidligere Idrætsgymnastik - OL mandags holdet)

Dette er holdet for friske piger i alderen 5-10 år, der både ønsker udfordringer inden for springgymnastikken, men også ønsker at prøve at svinge i en redskabsbarre og balancere på en bom.

Vi vil træne de grundlæggende motoriske øvelser, og vi vil træne spring som vejrmøller, kolbøtter og araber samt spring over hest.

Så har du lyst til at have det sjovt, men samtidig lære de grundlæggende øvelser inden for spring og rekskabsgymnastik er dette holdet for dig.

For de lidt øvede vil der være mulighed for at deltage ved konkurrence.

Er der nogen spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender