Kirsten Klint Asserhave
Beskrivelse

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Se hele beskrivelsen
Mathilde Pichat
Beskrivelse

Jeg hedder Mathilde og er 25 år. Jeg har været instruktør hos Farum Gymnastikforening siden 2008 og ser dermed FGF som en stor del af mit liv! I 2019 blev jeg færdiguddannet Psykomotorisk Terapeut og har siden arbejdet med at inkorporere bevægelsesglæde og idræt i børn og unges hverdag. Jeg elsker at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del af mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiskeudvikling.

Instruktørerfaring:

2008-2012 Breddegymnastik 2-6 år Mikro, Mini & Tonser

2012-2020 Breddegymnastik 4-6 år Rytmebobler

2014/2019 Breddegymnastik 1+ Forældrebarn

2012- Konkurrencegymnastik Grand Prix: Mikro, Mini, Pre Junior, Junior, Senior

2012- Events Sommeraktivitet, Gymskole, Camps

2019- Administration Grand Prix Afdeling

Jeg har siden 2008 årligt været på kurser inden for DGI og GymDanmark regi. Senest har jeg gennemført ”GymTræner 2 - Basis Træningsmiljø og dig som leder” og viderebygger denne i september 2020 med ”Gymtræner 2 - Sportspsykologi”.

Gymnast-erfaring:

Min gymnastik-karriere startede som 7-årig i Farum Gymnastikforening! Her valgte jeg rytmegymnastikken lige fra start, og har siden hold godt og grundigt fast. I 2010-2011 drog jeg ud på danseeventyr på Haardby Efterskoles Danselinje samtidigt med at jeg fortsat var tilknyttet mit Grand Prix hold hjemme i Farum. Alt i alt har jeg været Grand Prix Konkurrencegymnast i 11 år og haft de skønneste oplevelser og hårdeste træninger, som jeg absolut ikke vil være foruden.

Se hele beskrivelsen