Sia Schjøtz
Beskrivelse
Jeg er 12 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Jeg startede i Farum gymnastikforening, da jeg var 5 år. Jeg har gået på et Grand Prix-hold, som hedder Team Enya, indtil jeg blev 11 år og måtte stoppe, da jeg desværre fik en skade i ryggen og hoften. På Team Enya konkurrerede vi i udlandet og vandt guld til Danmarksmesterskaberne to gange. Vi har også været inde at optræde i Tivoli til Gymnastikkens Dag, hvor jeg vandt ”Y-balance-konkurrencen”. Y-balance er en svær balance, hvor man står på det ene ben, og tager fat i det andet ben, og trækker det op til hovedet, så man ligner bogstavet Y. Jeg glæder mig meget til nu også at skulle være minihjælper i Farum Gymnastik Forening.
Emma Calundan
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Emma og er en 17 år gammel pige fra Farum. Jeg elsker at danse og har danset hele livet. Jeg startede med grandprix i Farum Gymnastikforening i cirka tre år, før jeg flyttede til Norge i 2014. I Norge gik jeg både til moderne, lyrisk jazz, hip hop og girl style. Jeg var også spejderleder så jeg er vant til mindre børn. Efter jeg flyttede tilbage til Danmark sidste år har jeg gået på BGI akademiet, en idrætsefterskole, hvor jeg gik på danselinje. Jeg glæder mig til at dele og lære min viden om dans og rytme videre.
Emma Jakobsen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Emma og er 15 år gammel.
Jeg har gået til gymnastisk i 6 år, både spring, rytme og grandprix. Jeg er efterfølgende gået over til dans. Jeg danser forskellige stilarter, heriblandt contemporary og jazz. For mig er det vigtigste at have det sjovt, imens man udvikler sig :)