Nanna Michelle Dalager
Beskrivelse
Nanna har gået til gymnastik i rigtig mange år. Først på kvindelig idrætsgymnastik og de sidste 5 år på TeamGym. Det er Nannas 2. sæson som hjælpeinstruktør, idet hun sidste år var hjælpetræner på mixspring og TeamGym Micro.
Se hele beskrivelsen
Sarah Elisabeth Blom
Beskrivelse
Jeg startede som minihjælper i 2012 og har i nu 2 år været hjælpetræner på teamgym mikros første hold.
Jeg skal i år være instruktør og ansvarlig for rytme på teamgym minis første hold og kører holdet sammen med Sarah Bruun-Nielsen. 
Jeg har selv gået til idrætsgymnastik og grand prix og skal i år til mit 5 år på teamgym.
 
 
Se hele beskrivelsen
Mikkel Juul Vilhelmsen
Beskrivelse

Jeg hedder Mikkel Juul, og fylder snart 18 år. Jeg har gået til TeamGym i omkring 6-7 år, og har haft et år på Sorø Gymnastikefterskole i 18/19, hvor jeg blandt andet gik på 3 forskellige TeamGym hold.
Nu er jeg senior gymnast, og har lige gået et år hos gladsaxe.
Jeg underviser primært i spring.

Se hele beskrivelsen
Oliver Giner
Beskrivelse

Hej, mit navn er Oliver jeg er 21 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Jeg skal i sæsonen 20/21 være instruktør på TeamGym Junior og DGI Aspirant spring og det glæder jeg mig virkelig meget til. Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.


Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 8 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret 󈧗 der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.


Over and out

Se hele beskrivelsen

Kalender