Amalie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Amalie, og er 16 år gammel. Jeg har gået til Grand Prix gymnastik I Farum, siden jeg var 6 år gammel.
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix.
Jeg har i sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole.
Mathilde Pichat
Beskrivelse

Jeg hedder Mathilde og er 25 år. Jeg har været instruktør hos Farum Gymnastikforening siden 2008 og ser dermed FGF som en stor del af mit liv! I 2019 blev jeg færdiguddannet Psykomotorisk Terapeut og har siden arbejdet med at inkorporere bevægelsesglæde og idræt i børn og unges hverdag. Jeg elsker at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del af mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiskeudvikling.

Instruktørerfaring:

2008-2012 Breddegymnastik 2-6 år Mikro, Mini & Tonser

2012-2020 Breddegymnastik 4-6 år Rytmebobler

2014/2019 Breddegymnastik 1+ Forældrebarn

2012- Konkurrencegymnastik Grand Prix: Mikro, Mini, Pre Junior, Junior, Senior

2012- Events Sommeraktivitet, Gymskole, Camps

2019- Administration Grand Prix Afdeling

Jeg har siden 2008 årligt været på kurser inden for DGI og GymDanmark regi. Senest har jeg gennemført ”GymTræner 2 - Basis Træningsmiljø og dig som leder” og viderebygger denne i september 2020 med ”Gymtræner 2 - Sportspsykologi”.

Gymnast-erfaring:

Min gymnastik-karriere startede som 7-årig i Farum Gymnastikforening! Her valgte jeg rytmegymnastikken lige fra start, og har siden hold godt og grundigt fast. I 2010-2011 drog jeg ud på danseeventyr på Haardby Efterskoles Danselinje samtidigt med at jeg fortsat var tilknyttet mit Grand Prix hold hjemme i Farum. Alt i alt har jeg været Grand Prix Konkurrencegymnast i 11 år og haft de skønneste oplevelser og hårdeste træninger, som jeg absolut ikke vil være foruden.

Annika Ørnebjerg Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Annika og jeg er 19 år. Gymnastikken har længe været min helt store passion: jeg har både gået til Rytmisk Sportsgymnastik og Grandprix. I sæson 20/21 er jeg træner for Prejunior Grand Prix hold, og jeg glæder mig helt vildt til at se gymnasterne udvikle sig og nå deres mål, både individuelt og som et hold.

Louise Walsøe Torup
Beskrivelse
Louise er 18 år og nuværende konkurrencegymnast indenfor grandprix/AGG og går på holdet Team Octavia. Det er hendes femte sæson som grandprix-gymnast. Udover selv at være gymnast, er hun også træner for Grandprix hold og har bådet trænet mikrohold og prejunior. Gymnastikken og mere specifikt grandprix er en stor del af hendes liv, som hun elsker at dele med alle gymnasterne.
Kateryna Chornovol-Tkachenko