GymSkole Grand Prix - Farum GF
Opret en profil eller log ind
Glæd dig til 3 dages sjov Grand Prix træning med balancer, spring på gulv, smidighed og en lille serie. Skolen sluttes af med en festlig opvisning for familie og venner! OBS. skolen er for piger i alderen 5-20 år. Deltagerne opdeles efter alder.

Hvad skal vi lave?
Vi skal lave masser af sjov rytmisk gymnastik med elementer såsom split, spagat, vejrmøller, backover, gulvspring og balancer.
Derudover skal vi også lære hinanden at kende, og have 3 smadder hyggelige dage sammen.

Skoleleder:
Peter Balle

Instruktører:
Caroline Pichat, Nuværende instruktør for Rytmebobler (4-6år), Team Ovia (5-7år) og Team Octavia (14-16år)
Mathilde Pichat, Nuværende instruktør for Team Ovia (5-7år) og Team Octavia (14-16år)
Mette-Marie Sørensen, Nuværende elev på Vejstrup Gymnastik Efterskole
Pernille Ingeman Pedersen, Nuværende elev på Stevns Gymnastik Efterskole

Tilmelding:
Foregår herunder

Medbring:
Gymnastiktøj og madpakke.

Undervisning: