(085) Vinyasa yoga
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Dynamisk Vinyasa - Holdet er for dig der gerne vil opleve en dynamisk yogatræning, hvor bevægelse og åndedræt flyder sammen. Du får sved på panden, bliver fysisk udfordret og styrker din mobilitet samt fysiske formåen. Har du lyst til en styrkepræget træning, hvor du laver yoga i fællesskab med andre, så er denne yoga klasse noget for dig.

Yoga timen tager udgangspunkt i Vinyasa yoga, som er kendetegnet ved et naturligt flow igennem stillingerne. Opmærksomhed på dit åndedræt hjælper dig til at øge dit nærvær og koncentration i stillingerne. Der arbejdes i et dynamisk flow der får pulsen til at stige og giver sved på panden. Du får trænet core, koordination, fleksibilitet og balance samt din fysiske tilstedeværelse. Vi afslutter hver time med afspænding.

Alle er velkomne , mænd og kvinder – klassen er både for dig der har erfaring med yoga og for dig, der er ny til yoga.
02.09.2020
Slutdato