Sjællandsmesterskaberne i TeamGym 13. til 16. april 2017

Invitation til Sjællandsmesterskaberne i TeamGym er udsendt ultimo februar 2017.

Praktisk information opdateres løbende her på siden.

Tilmelding til Sjællandsmesterskaberne i TeamGym foregår senest 29.03.2017 under Event på foreningens hjemmeside her: Link

Foreløbig puljeinddeling findes på GymDanmarks hjemmeside: Link

Vi glæder os til at byde Jer alle velkommen i Farum Arena i påsken.den 13. april til 16. april 2017.

Konkurrencen foregår: Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum
OBS! OBS! Det er IKKE Farum Park, som er FCNs fodbold stadium i den modsatte ende af byen.

I vedhæftede indbydelse finder I alle relevante informationer omkring konkurrencen blandt andet et kort, som viser, hvor Farum Arena,

Stavnsholtskolen og parkeringspladserne er. Der bliver hurtigt fyldt op på P2 lige uden for Farum Arena, så det er en god idé at benytte P1 og evt. Farum Bytorv.

Indbydelse med praktiske informationer, kontaktdata, parkering, kort m.v. findes her:

Yderligere information findes på www.gymdanmark.dk.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte stævneledelsen på sm2017@fgf.dk med eventuelle spørgsmål.