Kvindelig Idrætsgymnastik - KIG 

Idrætsgymnastik er udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i forskellige discipliner. Der bliver sprunget over hest, barre, bom og øvelser på gulv. Det er en idræt, der indeholder store udfordringer, og som giver kroppen en meget alsidig træning: balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke, kondition og ikke mindst koncentrations evne. Flere skoler har informeret os om at børn der er begyndt på denne form for gymnastik, har udviklet deres koncentrations evne markant!
 
Alle idrætsgymnastikholdene træner i Farum Arena hal 4. 

Det er samtidig en sjov og spændende idræt, som kan dyrkes på alle niveauer - fra begynder til elite. 

Henvendelse vedrørende KIG kan ske til Lisbeth Blom.
 
Spring og Redskab 
Spring og redskab er et hold for piger i alderen 5-10 år, som kan lide at få udfordringer. Det er sjovt, men med en god blanding af seriøs grundtræning fra idrætsgymnastikken. Med fokus på at gøre kroppen stræk og parat til de fysiske udfordringer.
Derudover får pigerne trænet både balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Idrætsgymnastik er en idræt der indeholder store udfordringer og som giver kroppen en meget alsidig træning. Alle kroppens muskler trænes. Vores udgangspunkt er, at det skal være sjovt at blive stærkere.
Spring- og redskabsholdene træner 50 min. 1 gang om ugen mandag eller onsdag og man kan vælge at tilmelde sig begge dage, hvis man har lyst til at træne lidt ekstra. Hvis man vil mere end det, så henvises der til Aspirantholdet.
OBS! Der skal påregnes udgift til en dragt.
 
Kvindelig Idrætsgymnastik - Konkurrenceholdet 
Vi har i sæsonen 2019-20 valgt at gymnasterne skal have mulighed for at komme til konkurrencer.
 
Kvindelig idrætsgymnastik (KIG-Aspirant) er for piger, der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere en blot træning en gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner.
Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). 
KIG Konkurrence træner 2*2 timer om ugen mandag og onsdag, samt ekstratræninger.
OBS! der skal påregnes udgift til dragt. 

Tilmelding

Brug Tilmelding via menu punktet TILMELDING
 
 
 
 
 
 

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender