Info
BEMÆRK - TIDLIG HOLDSTART PGA. AFLYSNINGER I SEPTEMBER
 

Vær obs på undervisningstidspunkter:

Startede den 24.8.
Der er IKKE undervisning den 28. september og den 5. oktober. Til gengæld holder holdet ikke efterårsferie.

 
Vi træner vores Core* og funktionalitet til inspirerende musik, så vi er i godt humør, mens vi træner. Vi arbej-der med kroppens kernemuskler, vi styrker musklerne i både mave, ryg, lår og balder. Vi træner også ledmo-bilisering og afslutter med udstrækning og afslapning.

Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret med styr-keøvelser. Vi går også op i at have det sjovt, mens vi træner og der er også plads til hygge på holdet f.eks. op til jul.

Vi laver funktionel træning, hvor vi arbejder med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje, strække, dreje, række, trække, løfte) i modsætning til isoleret træning, hvor man arbejder med en enkelt mu-skel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser.

Formålet med træningen er at forbedre kropsholdningen og muskelfunktionen, så rygproblemer forebygges eller afhjælpes samt forbedre koordinationen mellem kropsdelene, så man bevæger sig mere hensigtsmæssigt.

*core-musklerne er kroppens kernemuskalatur, f.eks. de store rygmuskler og mavemusklerne. Alle bevægel-ser udgår fra core og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Coretræning Mænd & Kvinder - (074)
Mandag Tid: 19:30 - 20:50
Sted: Farum Arena - 4, Hal 4
Instruktør: Dorthe Østergaard /
Vær obs på undervisningstidspunkter: Startede den 24.8. Der er IKKE undervisning den 28. september og den 5. oktober.. Instruktør Dorthe Østergaard kan kontaktes på mail d.c.oestergaard@gmail.com for afklaring af eventuelle spørgsmål.
Periode: 24.08.2020 - 05.04.2021
Pris: 1250 kr.
Tilmeld

Kalender