Info

VELKOMMEN TIL VORES NYE SAMLING AF DANS & RYTME 8-10 ÅR OG GRAND PRIX ASPIRANT

Vi har i denne sæson fået den fedeste mulighed for at give vores rytme gymnaster en smagsprøve på både Dans & Rytme og Grand Prix Aspirant på ét og samme hold. Holdet her får nemlig støtte fra DGIs sommerpulje, hvilket giver os mulighed for at kunne tilbyde to træninger om ugen til ens pris frem til efterårsferien.

Om torsdagen vil du have en fest med Dans & Rytme i genrene hip-hop, MTV og girly. Og om søndag vil du give den gas med Rytmisk Gruppe Gymnastik, hvor du vil træne smidighed, rytmisk akrobatik, gulvspring og balancer. Fælles for begge træningsdage er rytmen, bevægelsesglæde og fokus på fællesskabet.

Vi har netop samlet et dygtigt instruktørteam med erfaringen inden for både hip-hop, MTV, Girly og rytmisk gymnastik, som er klar på at give den gas og lære fra sig med smil på læben.

Til træningerne kan du forvente at få rytme i kroppen, høre god musik, udvikle kropsbevidsthed og styrke og ikke mindst øve dig på gymnastikkens klassiker i form af kolbøtter, vejrmøller og smidighedstræk.

Ved efterårsferien skal gymnaster vælge, om de vil fortsætte med 2 træninger om ugen på vores Grand Prix Aspirant eller om de vil fortsætte med 1 træning om ugen på vores Dans & Rytme.

Grand Prix Aspirant vil efter efterårsferien træne onsdag og søndag.

Dans & Rytme vil efter efterårsferien træne torsdag.

Elsker du dans og rytme og søger du et hold med fokus på udvikling og fællesskab? Brænder hun samtidigt for at få lov til at prøve at træne med det samme hold flere gange om ugen og komme ud til opvisninger og vise hvad hun har lært? Så er det netop her, at du kan få muligheden for at prøve det!


 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

GP Dans & Rytme 8-10 år - (043)
Torsdag Tid: 16:00 - 16:50
Sted: Marie Kruse Skole, Drengesalen
Søndag Tid: 12:00 - 13:30
Sted: Kulturhuset, Motionssalen
Instruktør: Nanna Lund Schaadt /
Hjælpeinstruktør: Jasmin Isabel Schmidt /
Periode: 03.09.2020 - 01.04.2021
Pris: 1150 kr.
Tilmeld

Kalender