Lola Gull- Maj Linusen
Beskrivelse
Jeg hedder Lola og er 13 år gammel. Jeg har gået til TeamGym i 4 år, og skal til og i gang med mit 5. Det er mit første år som hjælpetræner, så jeg glæder mig meget til at komme igang og se hvad det er.
Lauge Sørensen
Julie Wendt Nielsen
Beskrivelse
Mit navn er Julie og jeg er 17 år gammel.

Jeg har efterhånden gået til gymnastik i mange år. De sidste par år, på TeamGym, som jeg har været rigtig glad for. Jeg har lige været et år på Sorø Gymnastikefterskole, som har givet mig en masse læring, både om gymnastikken, men også om mig selv, så nu er jeg mere end klar til at komme tilbage. Jeg har både været hjælpeinstruktør i et par år, og har også været instruktør året inden jeg skulle afsted på efterskole. Jeg glæder mig super meget, til at komme tilbage og undervise, da jeg virkelig elsker det. Det giver mig så meget energi og glæde.

Glæder mig til at ser jer i hallen:)

Marius Kure
Sofus Vedding Poulsen
Beskrivelse
Sofus har gået til TeamGym i Farum Gymnastikforening i 4 år. Denne sæson er hans første sæson som hjælpeinstruktør.
Kaya Balsby Kristoffersen
Vis hold