Henrik Asserhave
Beskrivelse
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børnehold

Kathrine Greby Schmidt
Beskrivelse

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

Julie H. Sand
Mit navn er Julie H. Sand
Jeg er 14 år, og går på Marie Kruse Skole. Jeg bor i Ganløse, og var et år hjælpetræner i Ganløse gymnastik forening. Jeg har dyrket Karate, Rope skipping og dans
Rebecca Balsløw
Beskrivelse

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Lauge Rønn
Beskrivelse
Jeg er 18 år gammel og har dyrket parkour i 3-4 år og undervist i det i 2 år og gør stadig begge dele. Jeg dyrker og underviser også i springgymnastik og har gjort begge dele i 2 år, og i år er jeg med på DGI Aspiranthold 17+.