Liv Roed Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kristine Hilstrøm
Beskrivelse

Jeg er 44 år, mor til 4 teamgym piger i alderen 6-12 år og gift med deres far. Ligesom mine piger er jeg bidt af teamgym, og jeg glæder mig til en god sæson som instruktør for Aspiranterne. Jeg brænder for at give gymnasterne rammerne, hvor de kan udvikle en sund kropsforståelse, opnå en god grundtræning og knække koderne til at mestre et spring, moment osv. Noget går let, mens andet kræver flid, hvilket er en fantastisk god livslæring omkring arbejdsmoral og dedikation. Jeg nyder at støtte gymnasterne i troen på egne evner i en positiv og anerkendende tone.

Jeg er uddannet civilingeniør i bioteknologi og arbejder i det daglige med innovation indenfor Olie og Gas Industrien ved Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC).

Se hele beskrivelsen
Kaya Balsby Kristoffersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Esben Eg Fogh
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ronja Aurvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Freja Vestergaard
Beskrivelse
Jeg hedder Freja og er 19 år gammel. Jeg har gået til teamgym i Ølstykke i 5 år og i Himmelev i 4 år. I 17/18 var jeg på Gunslevholm idrætsefterskole. Jeg går nu på Himmelev gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere været træner for mini og micro piger i teamgym i Ølstykke. Jeg skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger
Se hele beskrivelsen
Signe Wirenfeldt Klausen
Beskrivelse
Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Se hele beskrivelsen
João Tavares
Beskrivelse
Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Se hele beskrivelsen

Kalender